Termékeink

8

Rólunk

o-nas-pohlad-na-mliekaren-z-prirody   

   „Áll a magas vad Polyána
    Óriás árnyú öregannya.

    Alatta a „Koliba” tejcsarnoka, 
    a fantasztikus sajtok gyára.

 

 

 

 

 

A gyár

A Koliba a.s. cég 1993-ban alakult. Kezdetben a közeli Herencsvölgyi és a Polyánai  dombok teheneinek tejét  vásárolta és dolgozta fel, majd a tejfelvásárlás folyamatosan növekedett, a gyár kapacitása már kevésnek bizonyult, így két év múlva a gyár új üzemcsarnokkal bővült.

Az utolsó  időszakban a cég hatalmas fejlesztéseken esett át, a teljes gyártási részleget modernizáltuk. Bevezettük a HACCP minőségellenőrzési rendszert, továbbá a STN EN ISO 9001:2008 és a STN EN ISO 22000:2005. bizonyítványok birtokosai is vagyunk.

 

Napjainkban a Herencsi Koliba tejgyárban naponta  több tłzezer liter tej kerül feldolgozásra, melyből vaj, kenhető és kemény sajtok készülnek.

Értékesítés

Szlovákiában a gyár által gyártott termékeket a Koliba Trade s.r.o  értékesíti. Szlovákián kívül történik eladás Csehországba, Romániába, Horvátországba, valamint immár hatodik éve Magyarországra is.

2013-ban alakult meg a cég leányvállalata Magyarországon, mivel a tapasztalatok szerint a magyar vásárlók kedvelik termékeinket, és jónak láttuk eladásunkat bővíteni, valamint elkezdtünk magyar termelőktől tejet felvásárolni, így mondhatni termékeink magyar tejből is készülnek.

A piacon megtal&∓aacute;lhatók tiszta tej-, és nyövényzsíros termékeink is,melyek egyformán nagy sikerrel szerepelnek..

Cégünk célja a vásárlók elégedettsége, az értékesített termékek magas minőségének a megtartása.

Szeretnénk, hogy a minőségi tej- és tejtermék, mely fontos eleme az egészséges táplálkozásnak részévé váljon minden korosztály mindennapjainak.

 

 

Jó étvágyat!