
30 min.
Ľahká
8
Ingrediencie |
---|
Toastový chlebík |
Tradičné maslo Koliba |
Salámový syr Eidam plátky |
Paradajky |
Šalotka |
Cesnak |
Soľ |
Korenie |
Ooregano |
Olivový olej |
Čerstvá petržlenová vňať |
Príprava:
Ako prvé si pripravíme paradajky. Paradajky nakrájané na kolieska posypeme soľou, korením, oreganom a pretlačeným cesnakom, pokvapkáme olivovým olejom a dáme zapiecť do rúry na cca 20 minút. Medzitým si pripravíme hrianky, potrieme ich Tradičným maslom Koliba, naň položíme hrubší plátok údeného syra Eidam. Ozdobíme kolieskom opečenej paradajky a tenkým plátkom šalotky. Posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť 😊
Produkty potrebné pre prípravu receptu:

Salámový syr údený plátky 100g
Polotvrdý, zrejúci, plnotučný, údený syr vyrobený z pasterizovaného mlieka, 45…

Tradičné maslo 250g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…

Tradičné maslo 100g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…

Salámový syr plátky 100g
Polotvrdý, zrejúci, plnotučný syr vyrobený z pasterizovaného mlieka, v tvare…

Salámový syr plátky 150g
Polotvrdý, zrejúci, plnotučný syr vyrobený z pasterizovaného mlieka, v tvare…

Salámový syr údený plátky 150g
Polotvrdý, zrejúci, plnotučný syr vyrobený z pasterizovaného mlieka, v tvare…