
Príprava
10 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
1
Potrebujeme | |
---|---|
Kolibáčik | 1 ks |
Baranie karé | 1 ks |
Domáca zelenina | mix |
Pečivo | podľa chuti |
Príprava:
Náš syr Kolibáčik sa hodí ku akémukoľvek grilovanému jedlu. Po napácovaní mäska a príprave domácej alebo kúpenej zeleninky, si nakrájajte náš Kolibáčik na plátky s hrúbkou cca. 1 cm a položte na gril. Stačí ho pogrilovať z každej strany približne 2 minútky. Kolibáčik sa nerozteká po grile a nelepí sa. Je výrobne slaný a dopĺňa chuť akéhokoľvek jedla. Odporúčame podávať s grilovacou omáčkou a pečivom. Mňam. 🙂
Produkty potrebné pre prípravu receptu:

Kolibáčik
Keď už hovoríme o Mozzarelle po Slovensky, tak naplno ……