
15 min
Ľahká
2
Ingrediencie | |
---|---|
25 g | WPC proteín Koliba ochutený |
2 | vajcia |
1 | banán |
1/4 ČL | sóda bikarbóna alebo kypriaci prášok do pečiva |
1 ČL | škorice |
grécky jogurt | |
med | |
tuk na opekanie lievancov |
Príprava:
V mixéri si vyšľaháme banán s celými vajíčkami. Pridáme proteín a znova premiešame, aby sa všetko dobre spojilo. Nakoniec môžeme pridať kypriaci prášok (prípadne sódu bikarbónu) a škoricu, nemusí to však byť.
Na panvicu si dáme tuk (napr. kokosový olej alebo repkový za studena lisovaný) a polievkovou lyžicou formujeme lievančeky. Cesto je tekuté, takže sa pekne na panvici rozleje. Pozor lievančeky opekáme pomaly na nízkej teplote, inak sa pripália. Opekáme z obivoch strán do zlatohneda.
Lievance doplníme gréckym jogurtom a nakrájaným banánom, posypeme škoricou a pokvapkáme troškou medu.
Dobrú chuť!
recept pripravila Mama vo forme 🙂
http://fitkulinarium.blogspot.com/2018/11/proteinove-lievance-bez-muky.html
Produkty potrebné pre prípravu receptu:

WPC ochutené
WPC Koliba predstavuje sušený srvátkový proteínový koncentrát, potrebný pre zvýšenie…