
50 minút
Ľahká
8
Ingrediencie | |
---|---|
200 g | Tradičného masla KOLIBA |
250 g | horkej čokolády |
100 g | cukru |
4 | vajcia |
1 čl | vanilkovej esencie |
180 g | hladkej múky |
50 g | kakaa |
30 g | bielej čokolády |
čučoriedky | |
sekané orechy | |
obľúbené kandizované ovocie |
Príprava:
Čokoládu rozlámeme a vo vodnom kúpeli roztopíme spolu s maslom. Necháme odpočívať cca 15minút. Keď nám čokoládový krém trocha vychladne, postupne pridáme vajcia, cukor, esenciu, kakao a múku, miešame mixérom. Keď sa všetky ingrediencie riadne spoja, odložíme mixér a jemne špachtľou premiešame zmes s čučoriedkami. Túto zmes vylejeme na plech, ktorý sme vyložili papierom na pečenie.
Povrch koláča posypeme nasekanou bielou čokoládou, sekanými orechmi a kandizovaným ovocím.
Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov približne 20 minút. Ak chceme mať chrumkavé okraje, môžeme piecť dlhšie.
Dobrú chuť!
Produkty potrebné pre prípravu receptu:

Tradičné maslo 100g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…

Tradičné maslo 250g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…