
Príprava
20 minút
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Ingrediencie | |
---|---|
400 g | cestovín orecchiette |
70 g | tradičného masla Koliba |
100 g | šunky typu prosciutto crudo |
100 g | klasickej šunky |
150 g | kyslej smotany Koliba |
350 g | bryndze Koliba |
soľ, korenie |
Príprava:
Na panvici rozpustíme maslo, pridáme k nemu na kúsky nakrájané prosciutto a šunku. Trocha opražíme, pridáme smotanu a bryndzu. Miešame na miernom ohni, kým sa bryndza neroztopí.
Medzitým si uvaríme cestoviny podľa pokynov výrobcu.
Uvarené a scedené cestoviny pridáme k omáčke, podľa potreby pridáme soľ a korenie, povaríme 2-3 minúty na miernom ohni.
A môžeme podávať! Rýchle, ľahké a veľmi chutné jedlo 😊
Produkty potrebné pre prípravu receptu:

Plnotučná bryndza Koliba

Tradičné maslo 100g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…

Tradičné maslo 250g 82%
Je vyrábané tradičnou receptúrou zo smotany ošetrenej pasterizáciou najmenej 95°C,…